Taikuutta lapsille

Useita loppuunmyytyjä esityksiä Turun Seikkailupuistossa

Taikuriesitys synttäreille, kouluun, päiväkotiin, lastentapahtumiin

Taikuri Lauri Tuhkanen esiintyi nuorempana hyvin paljon lapsille erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Nykyään hänen kalenterissaan on enemmän aikuisille suunnattuja keikkoja, mutta Lauri esiintyy mahdollisuuksien mukaan edelleen myös lapsille, sillä hän tykkää lasten esitysten tekemisestä erityisen paljon. Hänen taitonsa ottaa lapset huomioon näkyy erityisen hyvin koko perheelle suunnatuissa esityksissä.

Sanottua Laurin esityksestä:

”Hei Lauri! KIITOS esityksestä. Olit todella loistava ja sinulla oli ilmeinen hyvä suhtautuminen ja kontakti lapsiin. Kaikki olivat innoissaan, sekä lapset että aikuiset.”

-Camilla Bargum

Lapsille esiintyessään Lauri on Taikuri Tuhkanen. Kuvaus Laurin esityksestä lapsille: Taikuri Tuhkanen temppuilee lastenesityksessään ihastuttavasti niin liinoilla, palloilla kuin mopillakin. Tuhkanen kykenee myös löytämään ilmasta näkymättömiä esineitä, jotka hän muuntaa näkyviksi. Lasten ei tarvitse istua hiljaa paikoillaan, vaan he pääsevät mukaan auttamaan ja tekemään taikuuksia. Apua taikuri Tuhkanen tarvitseekin, sillä kaikki ei aina mene aivan suunnitelmien mukaan. Mutta onneksi lapset ovat valppaina ja pelastavat taikurin hädästä. Vai pelastavatko?

Esityksen kesto on noin puoli tuntia tai sopimuksen mukaan.

Lastentaikuri Tuhkanen esittää taikuutta lapsille

  Nimi*

  Yritys

  Puhelin

  Sähköposti*

  Viesti

  Haluan yhteydenoton
  puhelimellasähköpostillakumpi tahansa

  Back to top