Tietosuojaseloste

MagCirq Productions Oy:n tietosuojaseloste

Turvaamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti. Päivitämme tätä selostetta tarvittaessa.

1. Rekisterin pitäjä

MagCirq Productions Oy, Siutlankatu 7 as. 13, 20380 Turku, Y-tunnus 1587230-3
p. 0456391976, Tietosuojasta vastaa Lauri Tuhkanen
Kyselyt tietosuojasta osoitteeseen taikuri@laurituhkanen.com

2. Rekisterin tarkoitus

Kutsumme rekisteriä nimellä MagCirq Productions Oy:n asiakasrekisteri. Rekisterin henkilötietoihin on pääsy ainoastaan yhtiön omistajilla. Tietoihin pääsy on sallittu vain siltä osin kuin se on yhtiön liiketoiminnan kannalta tarpeellista.

Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen MagCirq Productions Oy:n kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yhtiön oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoiminnan edellytyksenä. Rekisterissä oleva voi koska tahansa pyytää oikaisemaan, korjaamaan, poistamaan tai saada nähdä mitä tietoja hänestä on tallennettu. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Rekisteröidyllä on käytössä kaikki tietoturva-asetuksen mukaiset oikeudet.

Rekisterin tietoja käytetään seuraavasti:

– Asiakassuhteiden ylläpitoon
– Tilausten ja yhteydenottojen käsittelyyn
– Laskutukseen
– Asiakaspalveluun
– Tapahtumien järjestämiseen
– Yhtiön omaan markkinointiin
– Rekisterissä olevien oikeuksien toteuttamiseen

3. Mitä rekisteriin kerätään ja mistä tiedot saadaan?

Yleisesti

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutustiedot sekä tarvittaessa lupa / kielto käyttää tietoja MagCirq Productions Oy:n markkinointiin ja viestintään. Tiedot ovat peräisin yhteydenotoista www.laurituhkanen.com nettisivulta, tarjouspyynnöistä, tilauksista, asiakastapaamisista ja sopimuksista.

Kommentointi www.laurituhkanen.com sivustolle

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

4. Tietojen luovuttaminen

Tietoja käsitellään vain MagCirq Productions Oy:n sisällä sekä mahdollisesti sopimussuhteessa olevan kirjanpitäjän kanssa. Tietoja ei luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, EU:n ulkopuolelle eikä muutoinkaan ulkopuolisille.

5. Suojaus

Tietoja säilytetään huolellisesti palvelimella salasanan ja käyttäjätunnusten takana.

6. Säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakkaan luvalla niin kauan kuin asiakassuhde katsotaan olevan aktiivinen. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoja säilytetään maksimissaan 36 kk oikeutettuun etuun perustuen. Kirjapitolakien edellytys on, että tietoja tulee säilyttää 5 vuotta vahvistetusta tilinpäätöksestä. Tässä mielessä osaa tiedoista säilytetään näiden lakien ja asetusten mukaisesti.

  Nimi*

  Yritys

  Puhelin

  Sähköposti*

  Viesti

  Haluan yhteydenoton
  puhelimellasähköpostillakumpi tahansa

  Back to top