Lauri Tuhkanen

Lauri on ammattitaikuri ja sirkustaiteilija. Hän asuu Turussa ja hänen erityisosaamisensa ovat taikatemput, jongleeraus ja pariakrobatia.

kuva Lauri Tuhkasesta

Lauri on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta vuonna 2016. Hän on lisäksi opiskellut taikuutta DOCH:ssa Ruotsissa.

Laurin tarina

Lauri kiinnostui taikuudesta jo pikkupoikana nähtyään televisiosta taikuri Luttisen ja Simo Aallon esityksiä. Myöhemmin koulun reissulla paikalliseen kirjastoon löytyi ensimmäinen taikurikirja. Ikää oli silloin vasta seitsemän vuotta. Sittemmin Lauri kiinnostui sirkuksesta ja esittävistä taiteista laaja-alaisemmin. Nykyään 33-vuotiaana hänellä on yli 15 vuoden kokemus keikkailusta taikurina sekä kokemusta muunlaisista esittävän taiteen projekteista. Tärkeintä Laurille kuitenkin aina on esityksen taianomaisuus, olkoon kyseessä teatteri-, sirkus-, tai taikuriesitys.

Palkinnot

2018

Viihdeohjelmakilpailun voitto

Viihdeohjelmakilpailut järjestetään joka toinen vuosi Kouvolassa. Voittajia aiemmilta vuosilta ovat muun muassa Miss Divet, Janne Mustonen ja taikuri Luttinen.

2016

3. sija korttitaikuudessa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa

2015

Ravintolataikuuden Suomen mestari

Järjestetään kerran vuodessa. Voittajia aiemmilta vuosilta ovat muun muassa taikuri Luttinen, Pete Poskiparta ja Marcus Alexander

2013

2. sija näyttämötaikuuden suomenmestaruuskisoissa

Järjestetään joka toinen vuosi Kouvolassa

Suomessa järjestetään joka toinen vuosi junioritaikureiden sm-kilpailut ja joka toinen vuosi taikureiden sm-kilpailut. Lisäksi suomessa järjestetään joka vuosi ravintolataikuuden sm-kisat. Nuorempana Lauri Tuhkanen kilpaili usein ja meriitteinä näiltä vuosilta ovat

2004

3. sija alle 14v. Lähitaikuussarjassa

2006

2. sija alle 18v. Lähitaikuussarjassa

2008

3. sija alle 18v. Lähitaikuussarjassa

2008

2. sija alle 18v. Näyttämötaikuussarjassa

Portfolio

Katso millaisia töitä Lauri on tehnyt ja missä hän on ollut mukana

Blogi

Lue Laurin viimeisimmät kirjoitukset ja uutiset

  Nimi*

  Yritys

  Puhelin

  Sähköposti*

  Viesti

  Haluan yhteydenoton
  puhelimellasähköpostillakumpi tahansa

  Back to top