Uusivuosi

Uusivuosi

Uusivuosi 1500 844 Taikuri Lauri Tuhkanen

Vietin uudenvuoden aaton ja lähipäivät Hollannissa Acrobatic New Year -festivaaleilla. Tietääkseni kyseinen tapahtuma järjestettiin nyt neljättä kertaa ja se on vuosi vuodelta kasvanut isommaksi ja isommaksi. Tänä vuonna osallistujia oli kaiken kaikkiaan noin 180 ja moni halukas ei mahtunut mukaan. Käytännössä sinne siis kerääntyy paljon pariakrobaatteja lähinnä Euroopasta ja Amerikasta treenaamaan ja hieman myös pitämään hauskaa seitsemän päivän ajaksi. Lähemmäs sadasta workshopista jokainen pystyy valitsemaan mielekkäimmät, vaikka parhaat neuvot tuleekin useimmiten saatua virallisen ohjelman ulkopuolella…

Viime vuosi oli varsin onnistunut omalta osaltani. Sain kirjallisen opinnäytetyöni valmiiksi Turun Taideakatemiaan, joten pääsin keskittymään ammattilaisena täysillä esiintymiseen. Osallistuin kahteen kilpailuun, joista Viihdeohjelmien SM-kilpailuissa saavutin finaalipaikan ja PM-kilpailuiden korttitaikuussarjassa tulin kolmanneksi. Lisäksi ulkomailta sain paljon uusia ammatillisia tuttavuuksia. Tänä vuonna on tarkoitus jatkaa edellisvuoden viitoittamalla tiellä ja yhdet kilpailutkin mahtuu jälleen kalenteriin. Nyt tammikuussa kalenteri on vielä suhteellisen tyhjä, mutta yleensä viimeistään maaliskuussa se rupeaa täyttymään, joten suosittelen ottamaan yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa!

Share
Kirjoittaja

Lauri Tuhkanen

Teen ammatikseni sirkusta. Tarkemmin lajejani ovat taikuus, pariakrobatia ja jongleeraus. Jos haluat tietää jotain enemmän elämästäni, kysy vaan!

Leave a Reply

  Nimi*

  Yritys

  Puhelin

  Sähköposti*

  Viesti

  Haluan yhteydenoton
  puhelimellasähköpostillakumpi tahansa

  Back to top